Celebrity News

Nikad viđena porodična fotografija Nede Ukraden: Ovako je izgledao otac njene ćerke Jelene i njena najveća ljubav

Bivši muž Nede Ukraden, proslavljeni reditelj Milan Bilbija bio je njena najveća ljubav, njen prvi i jedini suprug i otac njene ćerke Jelene. Ipak, zajedničkih fotografija veoma je malo, a porodična fotografija para, ovih dana kruži društvenim mrežama i ne prestaje da se komentariše.

Nikad viđena porodična fotografija Nede Ukraden: Ovako je izgledao otac njene ćerke Jelene i njena najveća ljubav

Deceniju ljubavi provela je u braku sa Milanom Bilbijom Neda Ukraden. Volela ga je, rodila mu ćerku, ali je iz njihovog odnosa donela zaključak koga se i danas drži, da brak nije za nju.

- Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U počerku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava - ispričala je jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Pročitajte: NEVEROVATNO IZDANJE NEDE UKRADEN - Pogledajte izgled pevačice u osmoj deceniji života

Bivši muž Nede Ukraden u njen život ušao je kada je imala svega 18 godina. Stariji od nje 14 godina, bio je strpljiv, taktičan, udvarao se i na kraju osvojio Nedu, kojoj je podario ćerku Jelenu, koja je danas majka troje preslatkih mališana.

Jedina porodična fotografija porodice Ukraden - Bilbija koju je javnost imala prilike da vidi, ovih dana ponovo kruži internetom, a brojni komplimenti stižu na račun Nede Ukraden, koja svoju vanvremensku lepotu i danas neguje.

Komentari (1)

Loading