Celebrity News

"SVE JE PODREDILA MOJOJ KARIJERI": Ovako izgleda supruga vaterpoliste Filipa Filipovića, postoji razlog zašto je nema u javnosti (FOTO)

Supruga vaterpoliste Filipa Filipovića dobro se skriva od medija.

"SVE JE PODREDILA MOJOJ KARIJERI": Ovako izgleda supruga vaterpoliste Filipa Filipovića, postoji razlog zašto je nema u javnosti (FOTO)

Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena i to je dokazivano mnogo puta do sada, a iznova nakon pobede naših vaterpolista na nedavno održanoj Olimpijadi u Tokiju kada su naši zlatni momci ponovo aktuelizovani kao zvezde domaćeg sporta. U takvim okolnostima, detaljno se pisalo o njihovim porodicama i svima koji su imali najveći uticaj na njihov veliki uspeh pa je, sasvim normalno, svaki takav razgovor neminovno vodio do njihovih supruga. Kapiten naše vaterpolo reprezentacije Filip Filipović (34) jedan je od onih koji na svakom mestu ističu ulogu žene u svakoj osvojenoj medalji, a njegova posebno razume važnost takvog uspeha kao bivša sportistkinja.

Filipova supruga Sanja Hanušić profesionalno je igrala odbojku za "Crvenu zvezdu", a sa Filipom je u braku već jedanaest godina. Pre osam godina dobili su sina Vuka, a u januaru ove godine u njihovu porodicu stigla je i ćerkica Una. Sanja je izuzetno privržena porodici zbog koje je upravo i odustala od daljeg bavljenja sportom. Filip je često isticao koliko mu je bila važna porodična zaleđina u svemu što je postigao, a sada se bliži novoj porodičnoj etapi budući da je on među sedmoricom vaterpolista koji su u Tokiju okončali reprezentativnu karijeru. Raduje se što će biti daleko prisutniji u podizanju Une, nego što je to nekada mogao da bude kada se rodio Vuk, a baš tada sve je bilo na Sanjinim plećima zbog čega je odlučila da decu podiže izvan domena medijskog pritiska.

Pročitajte: Duško Pjetlović i Andrija Prlainović: Odlazimo iz reprezentacije ali tim ostavljamo u dobrim rukama (VIDEO)

- Sanja je sve podredila mojoj karijeri, stavila je sebe u drugi plan i večno ću joj biti zahvalan na tome. U jednom trenutku sve je moralo da se stavi na tas i dobro razmisli. Nisam bio u mogućnosti da bilo šta rizikujem, hteo sam da nastavim karijeru, a ona je ponela najveći teret - priznao je Filip jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading