Celebrity News

DA LI OVO ODOBRAVATE? Sonja Lazetić ponovo izaziva pometnju - ali svojim IZAZOVNIM slikama u kupaćem, koji vam se dopada? (FOTO)

Žena fudbalera Sonja Lazetić krije tajnu dobrog bikini izgleda.

DA LI OVO ODOBRAVATE? Sonja Lazetić ponovo izaziva pometnju - ali svojim IZAZOVNIM slikama u kupaćem, koji vam se dopada? (FOTO)

Nedavno je Sonja Lazetić, atraktivna supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića, izazvala pravu pometnju svojim javnim stavom o vrsti muzike kojom je na balkonu Gradske skupštine u Beogradu proslavljena pobeda naših olimpijaca, ali ko već dugo prati sve što ona objavljuje na svom "Instagram" profilu zna da je Sonja i ranije i te kako umela da izazove pometnju sasvim druge vrste - svojim savršenim izgledom na mnogim od fotografija. U nastavku vam predstavljamo neka od njenih najboljih izdanja u kupaćem kosrtimu koji je u ovim letnjim danima, naravno, broj jedan asesoar.

 

 

 

 

Tajna Sonjinog besprekornog izgleda krije se u njenim redovnim i dobro čuvanim rutinama, ali komplimenti na račun njene linije dodatno dobijaju na težini kada se uzme u obzir da je još davno rodila troje dece, što se sigurno moralo odraziti i na njenu prvobitnu figuru, ali kada pogledate njena današnja izdanja - kao da nije.

Pročitajte: Poznata po lepoti i oštrom jeziku: Zavirite u misteriozni život Sonje Lazetić, prepun tužnih i srećnih trenutaka, bogatstva i rakoši (foto)

 

 

 

 

Sonja je majka ćerki Nikoline (24) i Elene (23), kao i sina Andreja (17) a sve ih je dobila iz prvog braka sa ubijenim suprugom Goranom Marićem Maretom. Danas je već dugo u srećnom braku sa NIkolom koji i sam ima jedno dete iz prethodne veze, sina Luku (18).

- Volim da kažem da je 'Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila'. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: "Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo". Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema - rekla je Sonja jednom prilikom.

 

 

 

 

Sonja se nekada bavila modelingom a šira javnost upoznala ju je u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji". Danas je vlasnica jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom. S njim i svom njihovom decom često posećuje luksuzna evropska letovališta i koristi priliku da zabeleži neke nezaboravne fotografije.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading