Celebrity News

TRAGIČNA SMRT zvezde serije "Žene sa Dedinja"

Zvezda serije "Žene sa Dedinja" koja se ponovo reprizira na "Prvoj televiziji" preminula je tragično pre gotovo četiri godine, ali je kroz lik u pomenutoj seriji, kao i u srcima svojih voljenih nastavila da živi kao draga uspomena.

TRAGIČNA SMRT zvezde serije "Žene sa Dedinja"

Irena Mičijević, udata Rodić, srpska glumica, koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, svoju rodnu zemlju napustila je kada je u bivšoj Jugoslaviji počeo rat. Deset godina živela je u Španiji, a potom se sa suprugom Sinišom Rodićem i ćerkom Kirom preselila u London.

Prepoznatljiva domaćoj publici ostala je po ulozi Klare u hit seriji "Žene sa Dedinja", koja je bila njeno prvo ostvarenje posle duge glumačke pauze, koju je napravila zbog života u inostranstvu. A kada je domaća publika sa oduševljenjem prihvatila i taman kada smo se nadali da ćemo je češće gledati, desila se tragedija.

Screenshot

Kuma Branke Katić i zvezda serije "Žene sa Dedinja" saznala je strašne vesti, da boluje od raka limfnih žlezdi. Kada je to čula, odlučila je da se sa porodicom preseli u Srbiju, jer je želela da u svojoj zemlji proživi poslednje dane.

Deset meseci trajala je njena borba za život, a onda je 10. septembra 2017. godine istu izgubila. Od nje su se dirljivim rečima oprostile brojne kolege, a u srcima porodice, i bliskih prijatelja, svojom divnom prirodom ostavila je neizbrisiv trag.

Komentari (0)

Loading