Celebrity News

OVO SMO ČEKALI! Viktor i Aleksandra Troicki prvi put pokazali ćerke Irinu i Dariju (FOTO)

Ćerke Viktora Troickog, Irina (4) i Darija (1) prvi put na zajedničkoj fotografiji, očarale pratioce!

OVO SMO ČEKALI! Viktor i Aleksandra Troicki prvi put pokazali ćerke Irinu i Dariju (FOTO)

Porodica Troicki sa Đokovićima i Tipsarevićima dane provodi na Jadranu, gde uživaju u odmoru, ludim žurkama i sjajnom druženju. Iz dana u dan na društvenim mrežama pratioce obraduju novim letnjim fotografijama, a jučerašnji dan obeležila je rođendanska proslava.

Naime, Viktor i Aleksandra Troicki proslavili su prvi rođendan svoje ćerke Darije, a svećice su sa njom oduvali i sestra Irina, Tara i Stefan Đoković, kao i Noa i Emili Troicki.

Pročitajte: Mama dve devojčice, a izgleda kao tinejdžerka! Nove fotografije Aleksandre Troicki oduzimaju dah

Bajkovita dekoracija u jednom restoranu bila je prilagođena maloj princezi, a sve je bilo u ružičastim tonovima i znaku broja jedan.

Dok su deca uživala u igri, savršeno stilizovane mame pozirale su i ludo se zabavljale na proslavi, a fotografije sa rođendana predstavljaju divnu kolekciju uspomena porodice Troicki.

Pročitajte: Mala manekenka - Starija ćerka proslavljenog tenisera krenula maminim stopama

Među brojnim fotografijam izdvojila se prva porodična fotografija Troickih, koje do sada nismo imali prilike da vidimo na okupu. Ćerke Viktora Troickog i zanosne Aleksandre pokupile su roditeljima svu slavu i već su dobile epitet prelepih devojčica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading