Celebrity News

Veliki uspeh! Serija "Porodica" osvojila čak tri srca Sarajeva na Sarajevo Film Festivalu

Serija Porodica osvojila čak tri Srca Sarajeva na 27. Sarajevo Film Festivalu.

Veliki uspeh! Serija "Porodica" osvojila čak tri srca Sarajeva na Sarajevo Film Festivalu

Na ovogodišnjem 27. Sarajevo Film Festivalu, u okviru novoustanovljene kategorije - Srce Sarajeva, čak tri nagrade su pripale naslovu TV seriji PORODICA. Za naslovnu ulogu, u kategoriji za najboljeg glumca - Borisu Isakoviću, u kategoriji za najboljeg kreatora serije Bojanu Vuletiću i nagradu za najbolju u kategoriji dramske serije.

PROMO/ FIREFLY PRODUCTIONS

 

Žiri u sastavu više stotina eminentnih filmskih i televizijskih profesionalaca iz filmske industrije, kao i publika širom regiona, na pravi način je prepoznao i nagradio ogromni trud, posvećenost, talenat, profesionalizam i hrabrost celokupne autorske ekipe koja stoji iza originalnog TV projekta PORODICA.

PROMO/ FIREFLY PRODUCTIONS

 

Produkcijska kuća Firefly je neizmerno ponosna što je međunarodna publika prepoznala visok nivo produkcije i rada na originalnim pričama koje čine sve TV serije koje potpsuje ova kuća, kao i da će se u budućnosti truditi da se na pravi način izdvoji u nekim novim originalnim TV projektima.

PROMO/ FIREFLY PRODUCTIONS

 

Sa ciljem da unapredi i podstakne produkciju kvalitetnih audio-vizualnih sadržaja, Sarajevo Film Festival od ove je godine ustanovio novu kategoriju nagrada: Srca Sarajeva za TV serije u okviru čega je produkcijska kuća Firefly imala čast da ima 13 nominacija, u različitim kategorijama za TV serije PORODICA, KLAN, TAJKUN i MOČVARA.

Komentari (0)

Loading