Celebrity News

Boris Isaković na crvenom tepihu u Sarajevu privukao veliku pažnju! Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Boris Isaković neprepoznatljiv, kometarišu brojni fanovi, koji su imali prilike da pogledaju fotografije nagrađenog glumca na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala.

Boris Isaković na crvenom tepihu u Sarajevu privukao veliku pažnju! Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Glumac koji je u poslednjih godinu dana posvećeno radio na snimanju serije "Porodica" i filmu "Quo vadis Aida" na neko vreme povukao se iz javnosti, pa publika dugo nije imala prilike da ga vidi.

Posle nekoliko meseci medijske ilegale, Boris Isaković pojavio se na crvenom tepihu u Sarajevu, kako bi na filmskom festivalu primio nagradu Srce Sarajeva u kategoriji za najboljeg glumca i to u ulozi Slobodana Miloševića u seriji "Porodica".

Pročitajte: Mirjana Karanović i Boris Isaković, zvezde serije “Porodica” - U ovoj priči nema pobednika, izgubili smo svi

Promo

 

Vidno smršao, sa bradom i u odelu, mnogima je Boris Isaković bio neprepoznatljiv, a na račun njegovog izgleda pristigli su  brojni komplimenti.

Da li je ovu promenu u izgledu glumac napravio planski, ili se sve desilo usled naporne godine, javnosti nije poznato, pa ipak, mnoge dame primetile su da glumca i suprug Jasne Đuričić izgleda bolje nego ikada.

PROMO/ FIREFLY PRODUCTIONS

 

 

Komentari (0)

Loading