Celebrity News

Nikad viđena porodična fotografija: Vesna, Nikolija i Nikolijin otac Vlado na okupu! Pogledajte kako izgleda Vesnin moćni bivši muž

Bivši muž Vesne Zmijanac i otac njene ćerke Nikolije, Vlada Jovanović veoma je retko prisutan u javnosti. Odluku da se medijski ne eksponira doneo je još kada je bio u braku sa Vesnom, sa kojom je 1989. dobio ćerku Nikoliju. Ipak, retka porodična fotografija ovih dana kruži društvenim mrežama, a mnogi nisu odoleli a da ne primete da su Vlada i Vesna svojevremeno bili par iz snova.

Nikad viđena porodična fotografija: Vesna, Nikolija i Nikolijin otac Vlado na okupu! Pogledajte kako izgleda Vesnin moćni bivši muž

Vlada Jovanović, bivši muž Vesne Zmijanac je doktor nauka iz oblasti ekonomije, vrsni stručnjak, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga na "RTS-u".

Nikolijin otac, kako je pevačica svojevremeno otkrila, nije oduševljen medijima, još iz vremena kada je bio u braku sa njenom majkom. 

Pročitajte: Mračne porodične tajne isplivale na videlo - Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

Vesna i Vlada bili su divan par, ludo su se voleli, a kada je ljubavi došao kraj, svako je krenuo na svoju stranu. Ipak, Nikolija je ostala kao spona koja će ih vezivati do kraja života. 

Porodična fotografija iz perioda najveće sreće Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića ovih dana kruži društvenim mrežama, a mnogi komentarišu da su njih dvoje bili savršen par.

Danas je Vlada u srećnom braku u kome ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok Vesna uživa u svoje dve unuke i ne krije da joj samački život prija.

Komentari (1)

Loading