Celebrity News

Konačno istina: Evo šta majka Džejle Ramović misli o Mariji Šerifović

Majka Džejle Ramović, kao i čitava porodica, bila je na udaru javnosti, kada su pre dve godine, nakon što je Džejla pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", mediji brujali o emotivnoj vezi lepe Džejle i Marije Šerifović.

Konačno istina: Evo šta majka Džejle Ramović misli o Mariji Šerifović

U tim, za nju teškim momentima, kako je nedavno otkrila Džejla, porodica joj je bila jedina uteha, a u domaćim medijima pisalo se kako je porodica Džejle Ramović besna na Mariju.

Ipak, kada je Džejla roditeljima objasnila da je za Mariju veže duboko i iskreno prijateljstvo i da sa njom želi da nastavi saradnju, putujući na turneje i zajedničke nastupe, majka Džejle Ramović bila je prva koja je podržala ćerku.

Pročitajte: Konačno prva fotografija - Da li je on osvojio Džejlu Ramović?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDITA (@editaramovic)

Marija i Džejla nastavie su zajednički rad, ali i negovale prijateljstvo, a medijsku pažnju, koju su na svakom koraku privlačile, odlučile su da ignorišu. Sa druge strane, odnos Džejline porodice prema Mariji Šerifović ostao je nedorečen. Međutim, sada je nagađanjima na tu temu konačno došao kraj.

Instagram

 

Naime, Marija je na svom "Instagramu" objavila fotografije sa plaže, na kojima nazdravlja sa Džejlom i njenom mamom Editom, a sve tri sa lica ne skidaju široki osmeh, pa je sada valjda svima jasno da cela porodica Ramović o Mariji ima zaista divno mišljenje.

Komentari (0)

Loading