Celebrity News

Ljubav iz detinjstva: Ovo je prva supruga Voje Brajovića, koja je napustila studije zbog njega (FOTO)

Prva žena Voje Brajovića odavno se povukla iz javnog života, a glumcu je rodila dvoje dece.

Ljubav iz detinjstva: Ovo je prva supruga Voje Brajovića, koja je napustila studije zbog njega (FOTO)

Glumac Voja Brajović odrastao je u Valjevu, gde je upoznao, još kao dečak, svoju prvu ljubav, bivšu suprugu Ljiljanu.

Prva žena Voje Brajovića, Ljiljana, osvojila je srce glumca još dok su bili deca, s obzirom na to da su se upoznali u komšiluku. Između njih dvoje postojala je velika ljubav, koju su krunisali brakom i dobili dvoje dece- sina Vukotu i ćerku Iskru.

Pročitajte: PRAVI DASA - Pogledajte kako izgleda sin Voje Brajovića FATALAN po žene (FOTO)

Facebook printscreen

 

O Ljiljani se danas ne zna mnogo toga, osim da je njen otac bio lekar, koji je lečio Voju u detinjstvu. Ljiljana je u mladosti krenula očevim stopama i upisala medicinu, međutim ubrzo ju je napustila kako bi se posvetila porodici.

Sudeći po tome da su Vukota i Iskra izrasli u vredne i pametne ljude, njena misija je uspela, a danas je posvećena baka, koja svaki slobodan trenutak provodi sa unukom, Iskrinom ćerkom.

Voja Brajović nije govorio u javnosti o razlozima kraha svog prvog braka, a nakon razvoda oženio se koleginicom Milicom Mihajlović, koja je od njega mlađa preko dve decenije.

Komentari (1)

Loading
Милекол

13:31 18.08.2021

Љиљана девојачко Костић, кћи чувеног др лекара Радојка који су живели У Рашки, са старијом сестром Неком и братом Јованом, сећам се да им је мајка била учитељица, иначе Љиља и Нела су биле убедљиво најлепше девојке у Рашки.