Celebrity News

Porodično carstvo u austrijskom gradiću: Zavirite u minimalistički raj Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera (FOTO)

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera u austrijskom gradiću Vestendorf, koji austrijski mediji nazivaju utočištem za bogate, prava je oaza ljubavi i sreće, ali i minimalizma, kada je dekor u pitanju.

Porodično carstvo u austrijskom gradiću: Zavirite u minimalistički raj Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera (FOTO)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima Lukom i Leonom uživaju u prostranom domu, okruženom velikim dvorištem, koje uključuje teniski teren, fudbalski teren i teretanu.

Porodica je samo 800 kilometara udaljena od Beograda, a u svom malom carstvu, čini se da je Ana uredila sve baš po svojoj i meri svoje porodice.

Pročitajte: VANVREMENSKI STIL I ELEGANCIJA - Ana Ivanović fotografijama stajlinga u Veneciji očarala svet, a o jednom detalju će se pričati (FOTO)

 

 

Dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prava je oaza minimalizma. U prostranoj kući dominiraju svetli tonovi, poput bele, krem i sive boje, kako bi prostor i vizuelno izgledao veće. Ujedno, nameštaj je masivan, luksuzan, ali ga ima veoma malo i sve je praktično uređeno i prilagođeno svojoj svrsi.

 

 

Prostrana kuhinja, u kojoj Ana svojim mališanima sprema omiljene obroke ima veliki šank, koji predstavlja radnu površinu za kuvanje. Cela kuhinja je bele boje i izgleda kao malo gastronomsko carstvo.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako milioneri slave godišnjicu braka: Ana Ivanović sa mužem Bastijanom plovi Venecijom

 

 

Anina spavaća soba je u mirnim bež tonovima, sa masivnim bračnim krevetom, i velikim ogledalom, pred kojim se teniserka sređuje za posebne prilike.

 

 

Da bi ostali u dobroj formi, uprkos tome što su na svoje sportske karijere stavili tačku, Ana i Bastijan u kući imaju i teretanu u kojoj redovno treniraju.

 

 

Prostrano dvorište je Anina oaza mira, gde praktikuje jogu, čita knjige i sređuje svoje misli.

 

 

Komentari (0)

Loading