Celebrity News

Zbog njega je napustila sjajnu karijeru, a ovako su Doris Dragović i njen suprug izgledali na venčanju pre tri decenije (FOTO)

Muž Doris Dragović, Mario Budimir nekada je bio kapiten splitskog Jadrana, vaterpolista koji je svoj tim vodio do evropskih titula. Njihova ljubavna priča počela je 1989. godine a traje i danas.

Zbog njega je napustila sjajnu karijeru, a ovako su Doris Dragović i njen suprug izgledali na venčanju pre tri decenije (FOTO)

Kako je nekadašnji vaterpolista jednom prilikom otkrio za medije, sve je počelo kada je na jednoj plaži u Splitu ugledao damu neverovatnog držanja. Odmah ga je razoružala. Bila je to Doris Dragović.

- Ne sećam se ničega jer sam bila u nesvesti. Od njegovog pogleda - rekla je kroz osmeh za hrvatske medije Doris.

Godinu dana kasnije, na venčanju u Splitu, jedno drugom zarekli su se na večnu ljubav, koja i danas traje.

Fotografije sa njihovog venčanja retke su, ipak, jedna ovih dana kruži društvenim mrežama i to sa naslovne strane hrvatskog nedeljnika "TOP".

Pročitajte: Doris Dragović ekskluzivno - Tamo gde postoje ljubav i zahvalnost nema bure

Doris i Mario bili su presrećni što se venčavaju i ludi od ljubavi. Godinu dana kasnije dobili su sina Bornu, a Doris je odlučila da se distancira od scene, bar na neko vreme i posveti se svojoj porodici.

Ipak, njena slava nije pala u zaborav zbog velikih hitova, koje je do tada već snimala, a Doris nikada nije prestala da se punog srca bavi muzikom. Ipak, njena odluka da se povuče iz medija i posveti mužu i sinu ostala je neopoziva do danas.

Iako o svom braku govori retko, jednom prilikom otkrila je da je njen muž Mario njena najveća podrška u životu:

- Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je o Mariu Doris.

Komentari (0)

Loading