Celebrity News

Dramatično suđenje Emine i Mustafe: Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

Suđenje Emine Jahović i Mustafe Sandala zakazano je za novembar, a njihovim nesuglasicama ne prestaju da bruje kako turski, tako i domaći mediji.

Dramatično suđenje Emine i Mustafe: Pevač od bivše žene traži samo JEDNO

Bivši supružnici, pevačica Emina Jahović i pevač Mustafa Sandal u žestokom su sukobu, nakon što je pevačica tužila svog bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije. Naime, prema najnovojim saznanjima turskih medija, Mustafa će na zakazanom ročištu tražiti da se iznos alimentacije umanji, s obizrom na to da navodno ne zarađuje novca koliko je zarađivao pre pandemije korona virusa.

Kako prenosi "Hello" , Mustafa je izjavio da je navodno pomagao finansijski Emini i svojim sinovima Jamanu i Javuzu, neposredno nakon razvoda, te planira da se žali na određen iznos alimentacije koji iznosi 15.000 turskih lira. Suđenje Emine Jahović i Mustafe Sandala trebalo bi da, ukoliko ne bude odloženo, donese najpovoljine rešenje za njihove sinove.

Pročitajte: OPASNICA - Emina Jahović PONOVO u vezi sa milijarderom! Ovo su detalji! (FOTO)

Ćem Talu

 

Takođe, pevačica je prokomentarisala kratko "da veruje da će pravda pobediti" , te da njen bivši suprug nije u finansijskim problemima.

Podsetimo, Emina je tužila Mustafu Sandala, jer nije platio alimentaciju za sinove 26 meseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je "nemarna majka" , preneli su mediji.

Komentari (0)

Loading