Celebrity News

EKSKLUZIVNO! Milica Todorović prvi put o zetu koji ju je opljačkao i sestri koja je stala na njegovu stranu: TO JE MOJA VELIKA BOL

Milica Todorović, koja je dočekala srpske olimpijce na balkonu Skupštine grada, otkriva da joj je poseta psihologu pomogla da očvrsne i da ne pristaje olako na kompromise kao ranije, priča da je sa starijom sestrom, čiji muž ju je prevario za novac, izgladila odnose, ali da su ostale mnoge stvari koje ne može da zaboravi i oprosti, uporedo govori o razlozima kraha svojih emotivnih veza i objašnjava pokraj kakvog momka bi sad mogla da pronađe sreću,

EKSKLUZIVNO! Milica Todorović prvi put o zetu koji ju je opljačkao i sestri koja je stala na njegovu stranu: TO JE MOJA VELIKA BOL

Osim talenta za muziku i neverovatnog smisla za humor, pevačicu Milicu Todorović (30) krasi i to što nema dlake na jeziku. “Što na umu, to na drumu” moto je kojim se u životu vodi, stoga uvek otvoreno, doduše malo kroz osmeh, malo kroz suze, jer nema problem da u javnosti zaplače, govori o usponima, padovima, porodičnim odnosima, odrastanju, karijeri ili pak emotivnim partnerima. Trenutno je sama i tvrdi da se okrenula sebi. Ljubav ne traži, ali ne krije da će je svesrdno prihvatiti ukoliko joj je sudbinski predodređena. Veruje u Boga, istovremeno u reinkarnaciju, ezoteriju, kao i energiju i zakon privlačnosti kojim je, kako kaže, svojevremeno privukla prvo mesto na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, dok voli da se našali da na isti način priziva ulogu majke jedne devojčice. Atraktivnoj Kruševljanki poslednjih meseci fokus je na nastupima, ali i pripremi tri solo i jedne duetske numere. Dosta radi, ali se ne žali. Zahvalna je što je nakon godinu i po dana dobila šansu da ponovo stane pred publiku i s njom podeli emociju.

Od septembra prognoziraju novo zatvaranje granica, klubova i kafana. Kako činjenica da ćete po drugi put ostati bez izvora prihoda utiče na vas?

- Ne utiče, kao što nije ni prošle godine. Pravo pitanje je kakvog će efekta sve to imati na porodice s prosečnom srpskom platom. Što se mene tiče, tokom godina sam dosta radila i zaradila. Uprkos tome što ne umem da štedim, uspela sam da ponešto ostavim u takozvanu slamaricu, što se sada ispostavilo kao pravilan potez. Inače se zbog novca gotovo nikada ne stresiram. Kada ga imam, trošim, kada nemam, nije mi neophodan.

Koliko često se vaši najbliži suočavaju s malicioznim komentarima okoline?

- S tim se najčešće naš tata susreće. Duša od čoveka, koji se na komentare poput: “Ćerka ti dobro zarađuje, a ti radiš na pumpi” samo nasmeje. Svestan je da će toga uvek biti i da te opaske najviše govore o onima koji ih izgovaraju. Srećna sam što se on, kao i brat i sestra, trude i ne čekaju moju pomoć. Na kraju krajeva, čovek se uvek bolje oseća kada doprinosi kućnom budžetu. Možda je ljudima teško da poveruju jer sam javna ličnost, ali mi smo i posle moje pobede u “Zvezdama Granda” nastavili da funkcionišemo kao jedna normalna, skromna, prosečna porodica, koja je nekada s nestrpljenjem čekala novogodišnje paketiće iz mamine i tatine firme i nikada se nije bahatila. Tata je 20 godina bio glavni računovođa u firmi “Dušan Petronijević”, koja se raspala, dok je mamino preduzeće tekstila “Jastra” dočekalo istu sudbinu. Nakon svega nama u porodici je najbitnije da smo zdravi i na okupu, što i jesmo.

Da li to znači da ste izgladili odnose sa starijom sestrom, čiji muž vas je, kako se pisalo u dnevnoj štampi, prevario za novac?

- Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 18. avgusta

story

 

 

Komentari (0)

Loading