Celebrity News

Želećete da pogledate dvaput ovu fotografiju: Kako je Nikolija Jovanović dovela kilažu do savršenstva nakon porođaja

Izgled Nikolije Jovanović samo mesec dana nakon porođaja oduševio je javnost i svi se pitaju kako joj polazi za rukom da održava besporekornu liniju.

Želećete da pogledate dvaput ovu fotografiju: Kako je Nikolija Jovanović dovela kilažu do savršenstva nakon porođaja

Pevačica Nikolija Jovanović porodila se pre skoro mesec dana i na svet donela drugu ćerku, čije ime nije još uvek otkrila javnosti. Dok mnogi nagađaju kako se beba zove, ostali su u čudu nakon što je Nikolija objavila fotografije na društvenim mrežama na kojima je pokazala liniju posle porođaja.

Izgled Nikolije Jovanović, oduvek je bio blizu perfekcije, sudeći po tome što je pevačica uvek održavala liniju hraneći se zdravo i vodeći aktivan život. Mlada mama je još jednom pokazala svojim pratiocima na društvenim mrežama ali i široj javnosti, koliko samopouzadanja ima kada je u pitanju njeno telo, te se nije libila da ga pokaže dok je uživala pokraj bazena.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija: Vesna, Nikolija i Nikolijin otac Vlado na okupu! Pogledajte kako izgleda Vesnin moćni bivši muž

Instagram

 

Sa ni grama viška kilograma, ni grama manjka lepote, zanosna ćerka Vesne Zmijanac ulepšala je dan svojim pratiocima i pokazala da je sve moguće, pa čak i vratiti početnu kilažu, ubrzo nakon porođaja.

Komentari (0)

Loading