Celebrity News

SOFIJA MILOŠEVIĆ JE PROŠLOST: Evo koga sada ljubi poznati FUDBALER (FOTO)

Nova devojka Adema Ljajića sušta je suprotnost Sofiji Miloševič sa kojim se zabavljao, a poznato je i njeno zanimanje.

SOFIJA MILOŠEVIĆ JE PROŠLOST: Evo koga sada ljubi poznati FUDBALER (FOTO)

Pre oko tri godine, jedan od najskladnijih parova odličio je da se raziđe. Naime Sofija Milošević i Adem Ljajić tada su stavili tačku na svoju višegodišnju vezu i odlučili da ostanu u dobrim odnosima, sudeći da nije bilo nikakvih skandala koji su obeležili njihovu vezu.

Nova devojka Adema Ljajića, ušla je u njegov život nešto nakon raskida sa manekenkom, a o njihovoj vezi počelo je da se piše početkom 2019. godine. Naime, devojka fudbalera je Zubejda Buba Dazdarević, slikarka i nastavnica likovnog iz Novog Pazara, odakle je i Adem.

Pročitajte: Porodice Luke Jovića i Adema Ljajića progovorile o Sofiji Milošević

 

 

Njih dvoje se nisu pojavljivali u javnosti izvestan period, a tek su nedavno počeli da objvaljuju zajedničke slike na društvenim mrežama. Inače, Adem i Zubejda znaju se iz detinjstva, a ona iza sebe ima brak i dvoje dece.

Pročitajte: Adem Ljajić OBASIPA PAŽNJOM ovu poznatu folk pevačicu?

 

 

Takođe, Adem Ljajić je, tvrdi turski list "Foto Spor", "sklonjen" iz prvog tima Bešiktaša jer je odbio već dogovoren transfer u Spartak iz Moskve. Kako tvrde, na njegovu odluku uticala je devojka Zubejda Buba Dazdarević, koja ne želi da stanuje u Moskvi, prenose mediji, a fudbaler se trudi da joj maksimalno ugodi.

Komentari (0)

Loading