Celebrity News

Jako sam uznemirena: Oglasila se Mira Banjac nakon teškog UDESA koji je doživela

Oglasila se Mira Banjac nakon udesa koji je doživela u Hrvatskoj dok je sa sinom išla na letovanje.

Jako sam uznemirena: Oglasila se Mira Banjac nakon teškog UDESA koji je doživela

Luka Šarac

Glumica Mira Banjac i njen sin Branislav Jovanović doživeli su saobraćajnu nesreću tokom putovanja na more. Naime, u njih se zakucao drugi automobil, koji je prešao u suprotnu traku i oni su sleteli sa puta.

Na svu sreću, glumica i njen sin nisu doživeli teže povrede, a policija je vrlo brzo izvršila uviđaj, te im je ukazana i medicinska pomoć. Nedavno, oglasila se Mira Banjac i umirila javnost objasnivši da nije životno ugrožena, te da je prošla sa lakšim povredama.

Pročitajte: Glumačka diva Mira Banjac danas slavi 90. rođendan - I dalje razmišljam isključivo o budućnosti, na prošlost se ne osvrćem!

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Udario nas je drugi automobil, ali smo hvala Bogu prošli bez ozbiljnih povreda. Teško mi je, jako sam uznemirena. Izubijana sam. Išla sam kod lekara, srećom ništa nije polomljeno, ali sam sva u modricama - otkrila je Mira, prenosi "Mondo" .

Takođe, ona je otkrila i stanje svog sina Branislava.

- Ništa nije polomio, ali je sav ugruvan. Tekšo mi se, pokušavam da se smirim i odmorim, to mi je trenutno najpotebnije- završila je glumica, prenosi pomenuti medij.

Podsetimo, nesreća se dogodila pre dva dana kod mesta Tijentište.

Komentari (0)

Loading