Celebrity News

Vreli poljupci pred svima: Nikola Rađen i Milica Ristić prestali da se skrivaju (FOTO)

Nikola Rađen i Milica Ristić već neko vreme su u emotivnoj romansi. Par je svoju vezu do sada veoma uspešno čuvao od očiju javnosti. Zajedničke fotografije bile su retkost, a o svom odnosu javno se nisu izjašnjavali. Međutim, posle poslednje fotografije Milice Ristić na društvenoj mreži "Instagram" više ništa neće biti isto.

Vreli poljupci pred svima: Nikola Rađen i Milica Ristić prestali da se skrivaju (FOTO)

Naime, od kada se brak Nikole Rađena i Ane Kokić okončao pod budnim okom javnosti, Nikola je odlučio da svoj privatni život čuva samo za sebe, bar u meri u kojoj je to moguće. Njegovu odluku, poštovala je i njegova izabranica prvačica Milica Ristić.

Ipak, mediji su za njihovu romansu saznali i jedno vreme pratili su ih u stopu. Baš zbog toga zajedničkih objava na društvenim mrežama bilo je sve manje. Međutim, Nikola Rađen i Milica Ristić više se ne kriju, a razlog tome je što je njihova veza sad već dostigla status ljubavi.

Pročitajte: Nikola Rađen konačno progovorio o novoj devojci, ovo je istina o vezi sa Milicom

 

 

Devojka Nikole Rađena odlučila je da svoje emocije i javno obelodani, pa je svom izabraniku na "Instagramu" izjavila ljubav uz zajedničku fotografiju.

Iako se na fotografiji jasno vidi koliko su zaljubljeni, Milica je dodala:

- To je ljubav, to se voli.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading