Celebrity News

Potpuna medijska ilegala: Ovo je dom u kome se kriju Bogdana i Veljko kad baš ne žele da budu viđeni! (FOTO)

Kuća Bogdane i Veljka Ražnatovića u Titelu, porodici mladog boksera na neko vreme zamenila je vilu u Ljutice Bogdana. Čitav život Veljko je proveo pod budnim okom medija, a interesovanje za njegov život dodatno se povećalo kada se oženio i dobio sina. Upravo zbog toga, kuću koju je od tasta i tašte dobio u miraz, odlučio je da renovira, opremi svime što je njegovoj porodici potrebno i prve dane detinjstva svog sina provede u rodnom mestu svoje žene, Titelu.

Potpuna medijska ilegala: Ovo je dom u kome se kriju Bogdana i Veljko kad baš ne žele da budu viđeni! (FOTO)

Ata Images

Kako bi prvi dani odrastanja malog Željka protekli bezbrižno, roditelji Bogdana i Veljko odlučili su da je najbolje da se na neko vreme presele u Titel.

Kako bi sprečio radoznale poglede veliko imanje ogradio je visokom ogradom, iza koje se neometano odvija porodični život Ražnatovića.

youtube printscreen

 

Zajedno sa prijateljima, Veljko je u dvorištu iskopao zemlju, da bi se na tom mestu danas nalazio prostrani, luksuzni bazen, kraj koga njegova supruga provodi najviše vremena.

Pročitajte: Veljko Ražnatović - Sin mi je glavni razlog sreće

 

 

U prostranom dvorištu Rodića nalaze se dve kuće od kojih je jedna porodična kuća Bogdaninih roditelja, gde žive sa najstarijom ćerkom Natašom, dok drugu kuću, malo po malo, Bogdana i Veljko opremaju po svojoj meri.

youtube printscreen

 

U dvorištu Veljko ima i kutak u kome odgaja pse, ali i sportski kutak u kome posvećeno vežba, kako bi iz dana u dan bio sve bolji u svojoj bokserskoj karijeri.

Pročitajte: Za Bogdanu Ražnatović danas je poseban dan - Prve čestitke uputile su joj one! (foto)

Pogledaj galeriju

 

Komentari (0)

Loading