Celebrity News

Dragana Mirković ODUVALA Kragujevac! Folk carica oborila rekord u najvećem gradu Šumadije

Mnogi su pevali u najvećem gradu centralne Srbije ali je bilo potrebno da se u njemu posle dve i po decenije pojavi Dragana Mirković da bi rekord posete bio oboren.

Dragana Mirković ODUVALA Kragujevac! Folk carica oborila rekord u najvećem gradu Šumadije

Muzičkim spektaklom u Kragujevcu na Hipodromu pred više od 20.000 ljudi folk carica krunisala je svoju letnju turneju “Dolaze nam bolji dani” zbog koje je prvi put došla u Srbiju posle godinu i po dana odsustva prouzrokovanog pandemijom.

- Dobro veče Kragujevčani, dobro veče Šumadijo, dobro veče Srbijo- bile su reči kojima se Dragana obratila publici koja je došla iz svih krajeva zemlje, a koji su je dočekali ovacijama.

Promo

 

Ona im je uzvratila pesmom “Umirem majko” kojom je otvorila program sastavljen od desetina hitova koji su obeležili njenu karijeru. Publika je horski pratila svoju omiljenu pevačicu koja je još jednom pokazala zašto je nenadmašna kada su koncerti u pitanju.

Promo

 

Osim svoje muzičke veličine, Dragana je na koncertu pokazala i ljudsku jer je deo honorara odvojila za decu Srbije, ali i profesionalnu jer je podržala mladu Milicu Jokić koja je razgalila masu pre folk dive ali i premijerno izvela svoje nove pesme.

Promo

 

 

Komentari (1)

Loading
Mirjana Antonijević

21:33 21.08.2021

To je bilo prelepo veče,hvala Dragana❤❤❤