Celebrity News

Obrazovana i smerna: Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

Ćerka Dina Merlina završila je prestižni fakultet, a u javnosti se ne pojavljuje često.

Obrazovana i smerna: Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

Muzičar Dino Merlin izuzetno je ponosan na svoju decu, sina Hamzu i ćerku Naidu, a svoju porodičnu idilu čuva daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Iako je po pitanju svog privatnog života prilično tajanstven, Merlin važi za porodičnog čoveka, koji je sve svoje napore uložio u vaspitanje dece, učeći ih pravim vrednostima.

Ćerka Dina Merlina, Naida Dervišhalidović kruna je dugogodišnje pevačeve ljubavne priče sa suprugom Amelom, koja traje već preko 30 godina. Iako su se u početku Amelini roditelji protivili njenoj vezi sa pevačem, oni su uspeli da odole svih izazovima i istraju, srećni u ljubavi. Osim Naide, koja je izrasla u ambiziocnu ženu, sin Dina Merlina, Hamza, takođe je fokusiran na građenje uspeha.

Pročitajte: Iznenadićete se - Evo kakva je mega regionalna zvezda Dino Merlin u očima svojih komšija

Naida, nije deo javnog sveta, ali je poznato da je izuetno obrazovana, te da je završila postdiplomske studije na prestiženom univerzitetu Oksford, u Velikoj Britaniji.

Iako Dino Merlin ne govori o porodici i ćerki javno, svojevremno je opisao kako ju je vaspitao, te i šta su prošli zajedno, sudeći da je Naida rođena na samom početku pevačeve karijere.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni Merlin u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija"

Komentari (0)

Loading