Celebrity News

Za njenog oca svi smo čuli, ali znate li kako izgleda MAJKA IVE ŠTRLJIĆ? Evo na koga je glumica nasledila svoju lepotu (FOTO)

Majka Ive Štrljić bavila se drugom vrstom umetnosti.

Za njenog oca svi smo čuli, ali znate li kako izgleda MAJKA IVE ŠTRLJIĆ? Evo na koga je glumica nasledila svoju lepotu (FOTO)

Glumica Iva Štrljić (43) ponosna je što je ime stekla sopstvenim trudom i talentom iako deci sa poznatim prezimenom nikada nije lako da to postignu. Njen dar ne bi trebalo nikoga da čudi budući da dolazi iz umetničke porodice, od oca Milana Štrljića (69) koji je poznat jugoslovenski glumac i majke Slavice (70) koja se uspešno bavila baletom. Njih voje razveli su se u razvojnim godinama poznate glumice, ali ona neguje samo lepe uspomene na detinjstvo što povremeno podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Moji roditelji. Njihova mladost. Jedna porodica u svojoj čistoj, najsnažnijoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrće uspehe, slavi, ode na nedeljni ručak, da se smeje baš ovako kao na klupi na Kališu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno...Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. Neko će reći - šta je tu dirljivo, dvoje mladih ljudi sede sa veselim detetom koje ih grli i tu ima samo divnog... Neko će reći... A mi, deca razvedenih roditelja, mi ćemo vrlo jasno videti to dirljivo - napisala je Iva pored jedne stare fotografije sa roditeljima.

Pročitajte: Dom Ive Štrljić okupan uspomenama: Iznenadićete vas razlog zašto glumica ne voli u njemu da okuplja prijatelje (FOTO)

Uprkos tome što je njena majka igrala balet, Iva nije imala želju da pođe njenim stopama.

- Ja znam koliko je teško izvesti neke pokrete, jer je moja majka profesionalna balerina, ali nisam krenula njenim stopama, imala sam drugačija interesovanja - rekla je jednom glumica.

Umesto toga, Iva je pošla profesionalnim putem svog oca i uskoro ćemo je gledati u novoj sezoni serije "Igra sudbine".

Komentari (0)

Loading