Celebrity News

"MOJ USPEH NIJE JOJ MNOGO VAŽAN": Evo kako izgleda MAJKA Miloša Bikovića s kojom je prolazio NAJTEŽE trenutke (FOTO)

Majka Miloša Bikovića podržala ga je u snovima.

"MOJ USPEH NIJE JOJ MNOGO VAŽAN": Evo kako izgleda MAJKA Miloša Bikovića s kojom je prolazio NAJTEŽE trenutke (FOTO)

Glumac Miloš Biković (33) verovatno je trenutno naš najuspešniji dramski umetnik, a ko stoji iza svih velikih uspeha? Naravno, porodica. Naširoko se pisalo o tome da Miloš ima brata koji se još davno, pre 11 godina,  zamonašio, ali o njegovim roditeljima koji su verovatno najzaslužniji za čoveka u kojeg je izrastao nije se toliko često govorilo. Milošev otac Milan nažalost je preminuo 2006. godine što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

Pročitajte: ZAMONAŠIO SE DOK JE GLUMAC BIO DETE: Evo kako izgleda brat Miloša Bikovića (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - rekao je jednom Biković i otkrio šta je prvo kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar.

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - ispričao je glumac.

Komentari (0)

Loading