Celebrity News

Ipak neće biti civilizovan razvod: Baka Igora Kojića otkrila neprijatne detalje braka njenog unuka i Severine

Baka Igora Kojića oglasila se nakon što je njen unuk i vanično stavio tačku na svoj brak sa Severinom. Ono što je o bivšoj snahi rekla iznenadilo je javnost.

Ipak neće biti civilizovan razvod: Baka Igora Kojića otkrila neprijatne detalje braka njenog unuka i Severine

Majka Dragana Kojića Kebe, Dobrija Kojić, koja živi u Loznici, odlučila je da bude prvi član porodice Kojić, koji će progovoriti o detaljima braka i razvoda Igora i Severine Kojić, prenosi 24sata.hr.

Baka Igora Kojića kako kaže, bila je prisutna na njihovom grandioznom venčanju 2015. godine, ali joj se ponašanje sada već bivše snahe već tada nije dopalo.

- Na svadbi je bilo lepo što se tiče Draganovog troška. Odmah sam rekla da od tog braka neće biti ništa, da neće izdržati. Nije mi se svidelo Severinino ponašanje. Igor je doveo da me upozna, samo mi je dala ruku i više nije sa mnom pričala - kaže Dobrija.

Pročitajte: Igorovo prvo oglašavanje nakon potvrde razvoda od Severine - OVO će je baš zaboleti (FOTO)

Na tvrdnje hrvatskih medija da su Severina i Igor živeli u njenom luksuznom stanu na zagrebačkom Kozjaku, ona je izričito tvrdila:

- Igor i Severina kupili su zajednički stan u Zagrebu. To nije istina. Nemam dobro mišljenje o njoj. Neka su se rastali. On je mlad, može se oženiti još pet puta. Severina je u maju napunila 50 godina - rekla je baka Igora Kojića.

Ona je za pomenuti portal otkrila i razlog sukoba srpske snajke i porodice Kojić:

Miloš Nadaždin

 

- Niko meni ništa ne priča niti me zanima. Sve čujem preko televizije i novina. Posvađali su se zato što je Severina htela da vodi njihovo domaćinstvo. Htela je da lupa, da radi bazen po svom. Ne može tako - zaključila je.

Komentari (0)

Loading