Celebrity News

KONAČNO I TO DA VIDIMO: Lepa Brena pokazala jahtu od 6 miliona evra (FOTO)

Jahta Lepe Brene luksuzni je brod, na kojem čitava pevačicina porodica provodi većinu leta, a sada je konačno poznato i kako izgleda u celosti.

KONAČNO I TO DA VIDIMO: Lepa Brena pokazala jahtu od 6 miliona evra (FOTO)

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Lepa Brena, svake godine, kada joj to obaveze dozvoljavaju, provodi vreme na svom luksuznom, porodičnom brodu sa svojim najbližima.

Jahta Lepe Brene trenutno se nalazi u Albaniji, gde se čitava porodica Živojinović iskrcala sa prijateljima. Neretko pevačica i njeni najmiliji plove po najluksuznih svetskim destinacijama ovom jahtom, koja ima čak šest spavaćih soba i koštala je vrtoglavih 6 miliona evra.

Pročitajte: DALEKO OD IDEALNOG - Šta porodica Bobe Živojinovića ZAISTA misli o Lepoj Breni

 

 

Takođe, Lepa Brena do sada nije pokazivala u javnosti kako izgleda njen brod u celosti, ali je nedavno odlučila da na društvenim mrežama postavi fotografiju na kojoj se sve vidi.

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - rekla je pevačica svojevremeno o svojoj jahti, prenosi "Kurir" .

Komentari (0)

Loading