Celebrity News

PRVE IZJAVE Dragana Bjelogrlića nakon izlaska iz zatvora: Gagi Antonijeviću ima da poruči samo JEDNO

Oglasio se Dragan Bjelogrlić nakon stravičnog incidenta koji se dogodio juče ujutru, tokom kojeg je nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

PRVE IZJAVE Dragana Bjelogrlića nakon izlaska iz zatvora: Gagi Antonijeviću ima da poruči samo JEDNO

Ata Images

Proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić izašao je danas iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, gde je saslušan povodom jučerašnjeg incidenta tokom kojeg se sukobio sa rediteljem Gagom Antonijevićem, u ranim jutarnjim časovima u jednom hotelu u Nišu.

Osim što se oglasio Gaga i ispričao javnosti svoju verziju priče, oglasio se i Dragan Bjelogrlić i izrazio pokajanje zbog pomenutog incidenta.

Pročitajte: Pogledajte šokantan snimak kako Dragan Bjelogrlić tuče reditelja Gagu Antonijevića

Admir Dervišević/ATA Images

 

- Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević ne znam zašto, pojavio baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove grozne provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ova dva divna događaja. Žao mi je što sam to uradio – kazao je danas neposredno nakon što je izašao iz niškog Osnovnog javnog tužilaštva, prenosi "Telegraf" .

Takođe, glumac je iskazao zahvalnost tužilaštvu koje je odradilo svoj posao.

- Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, shvatio sam da je to zato što je i u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem se tužilaštvu što su bili profesionalni, što nisu podlegli , pritiscima, što sam uspeo da objasnim šta se zaista desilo - dodao je Dragan Bjelogrlić, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading