Celebrity News

Fotografija koja otkriva Vesninu veliku tajnu: Sa ovim slavnim kolegom je imala ljubavnu AFERU, a evo zašto je veza prekinuta (FOTO)

Bivši dečko Vesne Zmijanac bio je njena velika ljubav, a romansa među njima rodila se na početku Vesnine vrtoglave karijere. Tada se zaljubila u kolegu koji je u domaćoj javnosti bio podjednako popularan.

Fotografija koja otkriva Vesninu veliku tajnu: Sa ovim slavnim kolegom je imala ljubavnu AFERU, a evo zašto je veza prekinuta (FOTO)

Fotografija koja je ovih dana aktuelna na društvenim mrežama, otkriva tajnu uljubav pevačice Vesne Zmijanac. Iako retko govori o emotivnim izborima iz prošlosti, Vesna je svojevremeno otkrila da je u prošlosti njen kolega Halid Muslimović bio njena velika ljubav.

- Kada je Halid izdao album "Učini bar jedan pogrešan korak", shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu "Nevera moja bio si ti"  - ispričala je tada.

Priča se da je emotivnoj sreći ovog para presudila pevačeva zaljubljenost u koleginicu Zlatu Petrović, zbog čega je Vesna rešila da ga ostavi i krene dalje.

Pročitajte: Mračne porodične tajne isplivale na videlo - Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

Kasnije, Halid je oženio bosansku pevačicu Adelisu Hodžić, dok je Vesna bila u braku sa Dragoljubom Aranđelovićem Kemišom, sadašnjim suprugom Zorice Brunclik.

Komentari (0)

Loading