Celebrity News

Popularni negativac iz "Igre Sudbine" nedavno postao otac, pa objavio HIT fotografiju sa ćerkom!

Ćerka Pavla Jerinića ima tek nekoliko meseci, a od prvog dana je zvezda u životu popularnog glumca, koji se ne odvaja od nje.

Popularni negativac iz "Igre Sudbine" nedavno postao otac, pa objavio HIT fotografiju sa ćerkom!

Glumac Pavle Jerinić, kojeg publika gleda u ulozi negativca Matije u popularnoj seriji "Igra sudbine" nedavno je postao otac preslatke devojčice koju je dobio sa svojom supurgom Emom, koju ne eksponira javno.

Ćerka Pavla Jerinića, Zora, stara nekoliko meseci promenila je život glumcu, a on je nedavno objavio njenu prvu fotografiju javno.

Naime, glumac je zabeležio trenutak kada je držao ćerku u naručju, a mnoge je nasmejalo to što se u kadru nalazio njegov ljubimac, koji je bio zaštitnički nastrojen prema malenoj devojčici. Mnoge kolege Pavla Jerinića prokomentarisale su ovu duhovitu fotografiju, te ih je prizor nasmejao i raznežio u isto vreme.

Pročitajte: Glumac Pavle Jerinić postao otac! Stigla devojčica nestvarnog imena

 

 

Inače, glumca su često zasmejavali naslovi da je najpoželjniji neženja.

‒ Nasmejao sam se kad sam video naslov “Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja”. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj „Instagram“, shvatio bi da sam već dve godine oženjen – rekao je nedavno popularni glumac za "Hello" .

Komentari (0)

Loading