Celebrity News

Zašto se Bjelina žena sinoć nije pojavila na premijeri i kakve veze s tim ima Katarina Radivojević

Supruga Dragana Bjelogrlića izostala je sa sinoćne beogradske premijere filma "Nečista krv: greh predaka" i time pokrenula brojne glasine.

Zašto se Bjelina žena sinoć nije pojavila na premijeri i kakve veze s tim ima Katarina Radivojević

Na sinoćnoj beogradskoj premijeri filma "Nečista krv: Greh predaka" , supruga proslavljenog glumca i producenta Dragana Bjelogrlića, Maja Bjelogrlić, nije se pojavila, što je mnogima zapalo za oko i javnost se zapitala koji je razlog za njeno odsustvovanje sa tako bitnog događaja.

Naime, supruga Dragana Bjelogrlića, Maja, nije bila u pratnji supruga na pomenutom događaju, te su se svi iznenadili kada su primetili da nije došla da suprugu da podršku.

Pročitajte: Iz zatvora na crveni tepih - Evo kako je proteklo pojavljivanje Dragana Bjelogrlića na premijeri u Beogradu (FOTO)

Admir Dervišević, Filip Cvetković

 

Njeno nepojavljivanje pokrenuo je brojne glasine i i govorkanja u glumačkim kuloarima da je razlog za njeno odsustvo odnos Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević, koji su zajedno radili na ovom filmskom ostvarenju. Podsetimo, tokom skandala koji je nedavno izbio u hotelu u Nišu, prilikom kojeg je Bjelogrlić napao Gagu Antonijevića, Katarina Radivojević je provodila vreme sa Bjelom u četiri ujutru, te je podgrejala davno zaboravljene priče da su glumac i glumica nešto više od prijatelja, ali i pretpostavlja se da Maji nije bilo svejedno kada je videla supruga sa glumicom u četiri izjutra.

Stiče se utisak da je Maja Bjelogrlić svojim izostankom sa sinoćneg događaja poslala izvesnu poruku javnosti, šta misli o saradnji Bjelogrlića sa Katarinom, te se svojevremeno spekulisalo o njenom saznanju za navodnu aferu glumca i glumice. Međutim, vrlo je izvesno i da je samo bila sprečena da se pojavi na premijeri, a njen brak sa Bjelogrlićem preživeo je brojne tračeve, pa će shodno tome i najskoriji tračevi pasti u zaborav.

Pročitajte: Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru?

Ata Images

 

Inače, Maja i Dragan u braku su preko dve decenije, iz kojeg imaju ćerku Miju i sina Alekseja. Supruga Dragana Bjelogrlića svojevremeno se bavila modelingom, ali se po završetku karijere nije javno eksponirala, s obzirom na to da se više ne bavi javnim poslom.

Komentari (1)

Loading
Dusanka

23:54 26.08.2021

Ne prozivajte Maju, ona je divna osoba, ima lijep brak, možda je razlog novi događaj Bjelin sa režiserom pa hoće distancu zbog supruga. Inače, imala je u porodici i ona glumca - rođenog strica Petra Banićevića.