Celebrity News

Najbolje drugarice u akciji! Alpska avantura Lene i Goce Tržan (FOTO)

Ćerka Goce Tržan napunila je nedavno četrnaest godina, a njena mama otkrila nam je da je borba sa pubertetom teška, ipak, kada izvuku bele zastave, Lena i Goca jedna drugoj najbolje su prijateljice.

Najbolje drugarice u akciji! Alpska avantura Lene i Goce Tržan (FOTO)

Ćerka Goce Tržan, Lena Marinković izrasla je u prelepu devojčicu, koja se na pomalo buntovnički način bori za svoje "parče" slobode, s obzirom da gotovo ne prođe dan, a da jedno od njenih roditelja ne dobija medijsku pažnju.

Međutim, verovatno je imala više sreće da je prepoznaju po majčinom imenu, nego po ocu koji je postao poznat u sasvim drugačijoj vrsti programa.

Pročitajte: Ćerka Goce Tržan danas slavi 14. rođendan, pevačica iskreno za "Story" - Teško je, imamo situacije konstantne borbe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Lena je vrlo zrela i otresita, pa ume to da „ishendluje“. Naravno da smo mnogo puta pričale, pokušavala sam da joj objasnim da neke stvari apsolutno nemaju veze s njom. Imala je profil sa dvadeset hiljada pratilaca i obrisala ga je, ne zanima je to. Ima drugarice, izlazi u školsko dvorište, a ne okolo. Par puta je otišla u nargila bar, pa sam ja to saznala, pa se pravdala kako su svi išli. Rekla sam joj da ako svi skaču sa mosta ne treba i ona da ih sledi. Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju. Lena još nije svesna da poznajem puno ljudi u ovom gradu, da teško može da se sakrije, što za nju može biti loše ali će zapravo shvatiti da je to za nju veoma dobro jer će sutra biti zaštićena - otkrila je u intervjuu za naš portal Goca, koja se bori sa pubertetom svoje ćerke i ne krije da su joj faze primirja najdragocenije.

Upravo u jednoj takvoj sada uživaju, jer mama i ćerka sada su na putovanju u Austriji, a zajedno uživaju u svojoj alpskoj avanturi.

Pročitajte: Mamina ljubav - Nećete prepoznati Lenu, Goca Tržan se pohvalila najnovijom fotografijom

Instagram

 

Goca je kao uspomenu zabeležila i par fotografija sa svojom ćerkom, a mnogi fanovi nisu propustili da prokomentarišu da Lena iz dana u dan sve više podseća na nju.

Komentari (0)

Loading