Celebrity News

NJU RETKO VIĐAMO: Ovo je rođena sestra Dragane Mirković i neverovatno liče (FOTO)

Sestra Dragane Mirković pevačici je velika životna podrška, a u javnosti se pojavljuje retko

NJU RETKO VIĐAMO: Ovo je rođena sestra Dragane Mirković i neverovatno liče (FOTO)

Boško Karanović

Folk zvezda Dragana Mirković važi za ženu koja svu svoju pažnju nesebično posvećuje najmilijima, te je i te kako vezana za supruga Tonija i decu Marka i Manuelu, sa kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Takođe, pevačica je izuzetno vezana za svoju sestru Dušicu Krumov. Naime, sestra Dragane Mirković do te mere liči na pevačicu, da bi se moglo pomisliti da su bliznakinje. Dušica se ne pojavljuje i ne eksponira u javosti, te i malo ko zna da je sestra popularne folk zvezde.

Pročitajte: "MORALA SAM DA IH SAČUVAM OD TE OPASNOSTI" - Dragana Mirković nikad iskrenije o svojoj deci, otkrila koju GREŠKU je s njima napravila (VIDEO)

Iako su udaljene stotinama kilometara, Dragana i Dušica velika su podrška jedna drugoj, a Dušica je pevačici praktično desna ruka, te je uvek uz nju.

Inače, Dušica je o sestri govorila sve najbolje. Svojevremeno, tokom gostovanja na jednoj televiziji sestra Dragane Mirković otkrila je detalje iz njihovog detinjstva, rekavši da je Dragana bila odličan đak, da je stekla Vukovu diplomu, te da se isticala po učenju i po talentu, ali i da je veoma volela i folklor.

Komentari (0)

Loading