Celebrity News

ELEGANTNI I RASPOLOŽENI: Ovako je Branislav Lečić poslavio rođendan sa devojkom Jelenom (FOTO)

Rođendan Branislava Lečića proslavljen je u krugu glumčevih najbližih, a svu pažnju privukla je Jelena.

ELEGANTNI I RASPOLOŽENI: Ovako je Branislav Lečić poslavio rođendan sa devojkom Jelenom (FOTO)

Glumac Branislav Lečić proslavio je šestedest šesti rođendan u Nišu i to na sceni, s obzirom na to da je deo glumačke ekipe istorijske drame "Aleksandar od Jugoslavije" koja je otvorila četvrto veče 56. "Filmskih susreta" u pomenutom gradu.

Rođendan Branislava Lečića nije mogao da protekne bez prisustva glumčevih bliskih ljudi, te je Branislav proslavio rođendan sa novom devojkom Jelenom i par prijatelja.

Pročitajte: ZAMENILA GA JE 15 GODINA MLAĐIM - Ovo je prva supruga Branislava Lečića (FOTO)

 

 

- Dragi moji prijatelji, od srca vam hvala što ste bili deo mog života. Zahvalan sam na svakoj kritici, podršci, emociji koju ste mi poklonili. Godine ne brojim, mnogo toga je još pred nama. Hvala svima na upućenoj rođendanskoj čestitki - napisao je Lečić u objavi na Fejsbuku i postavio na društvene mreže niz fotografija nastalih ovom specijalnom prilikom.

Naime, svi pogledi bili su uprti u devojku Branislava Lečića, Jelenu, sa kojom se glumac zabavlja dve godine, a koja je ponela elegantnu crnu haljinu. Jelena i Branislav su se potpuno uskladili, sudeći po tome da je i glumac bio odeven u crno, kao i njegova lepša polovina. Oni su se veselili do ranih jutarnjih časova, a glumcu je sve bio potaman.

Komentari (0)

Loading