Celebrity News

Porodična fotografija Ksenije Bujišić očarala! Povod je poseban, a voditeljka ne skrva sreću (FOTO)

Suprug Ksenije Bujišić za javnost je još uvek misterija, ipak, zbog posebnog povoda, Ksenija je napravila ustupak i objavila prvu porodičnu fotografiju na svojim društvenim mrežama, ne skrivajući sreću.

Porodična fotografija Ksenije Bujišić očarala! Povod je poseban, a voditeljka ne skrva sreću (FOTO)

Miljan Banićević i Ksenija Bujišić već neko vreme su u skladnoj vezi, a kao plod višegodišnje ljubavi rodila se i njihova preslatka ćerkica Lora, koja je porodicu učinila čvrstom i nikad srećnijom.

Nekoliko puta Ksenija je javno isticala da supruga ne krije, ipak, da joj je zaista važno da prviatnost sačuva van domašaja javnosti, dok u fokus želi da istakne svoju karijeru.

Pročitajte: Ksenija Bujišić prvi put pokazala oca svog deteta, čvrsto ga zagrlila i poručila mu ovo (foto)

‒ Ne krijem muža, mada mnogi misle da je tako. Jednostavno, nema razloga da nekome namećem nešto što nije njegov izbor. Supruga sam upoznala kao uspešnog čoveka, ostvarenog u profesiji koja nije javna. Da je hteo da bude poznata ličnost, sigurna sam da bi odavno u tome uspeo - rekla je lepa voditeljka u intervjuu za "Hello!".

U tom maniru, Ksenija je odlučila da porodičnom fotografijom, koja ipak ne pokazuje njenog voljenog, čestita Miljanu rođendan.

Pročitajte: Ekskluzivno: Ksenija Bujišić predstavlja ćerku Loru i prvi put govori o suprugu Miljanu

- Godine prolaze, a želje ostaju iste. Da nam budeš zdrav i srećan. Za još mnogo zajedničkih koraka kroz život pun sreće i ljubavi. SREĆAN ROĐENDAN NAJBOLJEM OD NAJBOLJIH. Beskonačno te vole Ksendža i Lokica šljokica - napisala je u opisu preslatke fotografije sa letovanja, koja pokazuje da nije neophodno da na društvenim mrežama pokazujete koliko ste srećni, onda kada tu sreću živite.

Suprug Ksenije Bujišić rođendan je proslavio u zagrljaju svoje dve lepotice, Lore i Ksenije, a voditeljka je za supruga poželela niz najlepših želja.

Komentari (0)

Loading