Celebrity News

Nina Seničar ne može da zadrži suze: Strašna tragedija u porodici!

Majka Nine Seničar izgubila je bitku koju je vodila protiv najteže bolesti. Nina, koja javnosti nije otkrila povod svog višemesečnog boravka u Novom Sadu ovog leta, sada je otkrila sa čime se porodica susrela, kao i koliko je veliki gubitak koji je doživela spoznajom da njene mame više nema.

Nina Seničar ne može da zadrži suze: Strašna tragedija u porodici!

Manekenka koja je u proteklih nekoliko meseci bdela nad svojom majkom, dok su se mediji pitali šta je razlog njenog višemesečnog boravka u Srbiji, sada je otkrila da je doživela najteži životni udarac.

- Prošle nedelje, posle velike sedmomesecne borbe preminula je moja mama. Moja Slavica lavica. Borila se kao sto je i živela, sa dostojanstvom i hrabrošću. Rak je jednu naizgled savršeno zdravu ženu od 61 godine odneo za svega nekoliko meseci. Rešila sam da ovo podelim sa vama samo iz jednog razloga. Uzmite vašu mamu/baku/tetku/komšinicu/drugaricu za ruku i odvedite je na pregled materice i grudi. Jedna u pet žena dobije tumor na materici jedna u tri tumor na grudima. Tumor može da raste godinama bez ikakvih simptoma a kada krenu simptomi može biti previše kasno - napisala je Nina i dodala: 

Pročitajte: Bolest je došla preko noći - Velika tragedija u domu Nine Seničar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

- Ukoliko ovim “spasem” jednu ženu za mene će smrt osobe koju volim najviše na svetu možda imati malo više smisla. Počivaj u miru mamice, nedostajaćeš nam zauvek. Volim te!

Komentari (0)

Loading