Celebrity News

Buran kraj ljubavi i skladan prijateljski odnos: U ovome su uspeli samo Boba Živojinović i Zorica Nakić

Boba Živojinović i Zorica Nakić, tada Desnica, osamdesetih godina bili su najlepši par Jugoslavije. Ljubav je bila skladna i trajala je godinama, međutim, uprkos volji i trudu, nisu opstali.

Buran kraj ljubavi i skladan prijateljski odnos: U ovome su uspeli samo Boba Živojinović i Zorica Nakić

Tada najuspešniji jugoslovenski teniser Boba Živojinović, osamdesetih godina pao je na šarm lepe Zorice Desnice, a njihova dugogodišnja veza odisala je skladom i ljubavlju. 1985. godine dobili su sina Filipa, i taman kada su mnogi mislili da je sledeći korak venčanje, usledio je raskid.

Mnogi su spekulisali da je povod za krah ove ljubavi, bilo Bobino poznanstvo sa Lepom Brenom, dok su oni koji nisu verovali u tračeve tvrdili da je razlog njegovo prečesto odsustvo od kuće. Bilo kako bilo, ljubav nije opstala, a dok je Zorica ovaj krah podnela jako teško, Boba je nešto nakon raskida uplovio u vezu sa Brenom, da bi svoju ljubav 1991. krunisali brakom.

Pročitajte: DALEKO OD IDEALNOG - Šta porodica Bobe Živojinovića ZAISTA misli o Lepoj Breni

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Ipak, uprkos raskidu veze, Boba i Zorica ostali su u korektnim odnosima, kako bi njihov sin Filip imao zdravo detinjstvo. 

Nešto kasnije Zorica upoznaje sadašnjeg supruga, nekadašnjeg uspešnog hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim otpočinje vezu i zbog koga odlazi u Sjedinjene Američke Države, dok Filip ostaje da živi sa ocem i Brenom, koja ga je prihvatila kao majka.

Boba i Zorica posvećeno su učestvovali u Filipovom vaspitanju,a porodice Nakić i Živojinović zajedničkim snagama uložile su u njegovo školovanje. Tokom studija, Filip je živeo u Hjustonu pa je često posećivao majku, a sa bratom i sestrom po majci ostvario je blizak odnos.

Pročitajte: Uspomene iz detinjstva Bobinih i Breninih sinova koje će vas nasmejati do suza - Pogledajte kako je Filip potkačio Viktora (foto)

 

 

Brena i Zorica pre dve godine postali su baba i deda malog Aleksandra, a na svim porodičnim okupljanjima zajedno su uz svog sina, a drugima služe kao svetao primer da bivši emotivni partneri mogu ostati u dobrim odnosima čak i kada se ljubav završi.

Komentari (0)

Loading