Celebrity News

"DECA SU ME PROMENILA": Aleksandar Šapić ima DVA SINA, saznajte kako izgledaju i koji više liči na tatu (FOTO)

Aleksandar Šapić ponosan je na svoje naslednike.

"DECA SU ME PROMENILA": Aleksandar Šapić ima DVA SINA, saznajte kako izgledaju i koji više liči na tatu (FOTO)

Nekada slavni vaterpolista, danas je Aleksandar Šapić (43) ime koje se najpre vezuje za svet politike, ali ako njega pitate najvažnije što će ostaviti iza sebe ne tiče se nijedne titule već naslednika na koje je veoma ponosan. Ukoliko do sada niste videli kako izgledaju sinovi popularnog Šapića, raznežićete se činjenicom koliko zapravo Maksim (8) i Fedor (6) liče na svog oca, koji je dečake dobio u skladnom braku sa suprugom Milicom Rajačić s kojom ih i danas zajedno podiže. Ova četvorka čini jednu srećnu porodicu, ali kao veoma zauzet čovek najpre u svetu sporta a zatim i politike Aleksandar je često priznavao da mnogo zasluga za njihovo podizanje pripada Milici.

O sličnostima koje očigledno, i razumljivo, postoje, govorio je svojevremeno i sam Šapić kada je u jednom televizijskom gostovanju otkrio da uživa u roditeljskoj ulozi.

- Stariji liči na mene likom, a mlađi karakterom, prgav je na mene - našalio se nekadašnji vaterpolista.

Milica i Aleksandar odlučili su se za upečatljiva imena kada su dobili dečake, pa su Maksima nazvali po latinskoj reči "maksimus" što znači najveći, dok Fedor potiče od grčkog imena Teodoros, što znači "božiji dar".

Sa bivšom manekenkom Aleksandar je u braku od 28. januara 2015. godine, a ljubav je počela još dve godine pre toga. U jednom od ranijih intervjua za "Story" Aleksandar je istakao da su mu sinovi nešto najvrednije u životu.

Pročitajte: ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA POSAO - Ovo je Šapićeva DESET GODINA MLAĐA supruga

- Šta god da radim, deca su mi najvažnija, kao uostalom i svima drugima. Ne verujem da želim ni više, a ni manje svom detetu od bilo kog roditelja koji se trudi da vaspitava svog naslednika i obezbedi mu što bolju budućnost. Rođenje sina promenilo me je zbog toga što je to ogromna obaveza. Odgovorni ste za jedno malo stvorenje koje će sutra postati čovek, a vi ste taj koji mora da ga pripremi za život - ispričao nam je svojevremeno Šapić.

Komentari (0)

Loading