Celebrity News

Starija ćerka Nikoline Pišek ludo zaljubljena u NJEGA! Da li će ovo biti zet poznate voditeljke? (FOTO)

Dečko starije ćerke Nikoline Pišek mladi je Banjalučanin Andrej koji studira u Velikoj Britaniji. Simpatični momak sposobnošću i predanošću izdvojio se od svojih kolega, te mu se nakon okončanja studija smeši svetla budućnost u kojoj zasigurno ima mesta za voditeljkinu stariju mezimicu Hanu Leonardu.

Starija ćerka Nikoline Pišek ludo zaljubljena u NJEGA! Da li će ovo biti zet poznate voditeljke? (FOTO)

Hana i Andrej u vezi su već tri godine, a pošto završe fakultete u Londonu, gde su se i upoznali, planiraju zajednički život. Gaje interesovanja prema prirodi, a vezuje ih i ljubav prema putovanjima i životinjama.

Pročitajte: Nakon teške nesreće: Novi početak Nikoline Pišek u luksuznoj vili od 500 kvadrata

Nikolina je nebrojeno puta isticala koliko je ponosna na svoju mezimicu, njenu posebnost, želju da se usavršava u inostranstvu, uopšteno njene izbore. Mada Andreja nije zapratila na "instagramu", često lajkuje fotografije na ćerkinom profilu na kojima je sa momkom, stoga se stiče utisak da podržava njihovu romansu. Drago joj je što njena naslednica ima pokraj sebe nekoga ko može u belom svetu da je zaštiti i pomogne.

- Hani Leonardi je baš naporno u Londonu, ima mnogo obaveza i dosta uči, ali današnji klinci su hrabri i snađu se kao ribe u vodi u svim nepoznatim situacijama. Čujemo se svakoga dana i nemam osećaj da je ona negde daleko. Srećna sam zbog nje jer je napravila značajnu stvar za obrazovanje svakog mladog čoveka i ispunila svoju veliku želju – rekla je voditeljka.

Pročitajte: Nikolina Pišek: Živim s traumom, strah ne prestaje

Komentari (0)

Loading