Celebrity News

Pogledajte MAJKU TIJANE DAPČEVIĆ pa procenite: Podseća li više na nju ili njenu sestru Tamaru Todevsku? (FOTO)

Majka Tijane Dapčević već dugo je razvedena od njenog oca Velka Todevskog.

Pogledajte MAJKU TIJANE DAPČEVIĆ pa procenite: Podseća li više na nju ili njenu sestru Tamaru Todevsku? (FOTO)

Jedno od najpoznatijih sestrinstava na regionalnoj muzičkoj sceni svakako je ono koje neguju pevačice Tijana Dapčević (45) i Tamara Todevska (36), a naširoko je poznato koliko se njih dve vole i podržavaju u svakoj prilici. Međutim, verovatno nije se zanemaruje činjenica da je za tako lep sestrinski odnos najzaslužnija njihova majka koju vrlo retko možemo videti u javnosti, a činjenica da ju je Tijana baš nedavno pokazala svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" navela nas je da detaljnije pogledamo ko je i kako danas izgleda Brana Todevska, žena koja je ponosna na dve ćerke, dve muzičke zvezde.

Instagram

 

I čim vidimo fotografije, jasno je na koga su dve pevačice nasledile svoju prepoznatljivu lepotu. Brana je uslikana kraj unuka Vuka, Tijaninog sina jedinca, a jednako obožava i Tamarinu decu Hanu i Darena. Danas je srećna što može da uživa u ulogi bake kojoj je vrlo posvećena. Brana je poreklom Srpkinja, a svojevremeno se udala za Makedonca Velka Todevskog s kojim je dobila dve ćerke, ali taj brak nije potrajao do danas.

Pročitajte: Ovako je smršala 45 kilograma: Otkrivamo plan ishrane Tijane Dapčević

- Imala sam 18 godina kada su mi se roditelji razveli. Tamara to nie baš najbolje podnela, a ja sam već bila svoj čovek. Smatrala sam da je bolji dobar razvod, nego loš brak. Iako više nismo živeli zajedno, tatu sam često viđala jer je bio profesor na muzičkoj akademiji. Kada se danas setim tog perioda, činili su ga strašni momenti jer je razvod stres jednak gubitku voljene osobe. Bilo mi je teško što su se moji roditelji, koji su bili poznati kao skopski Romeo i Julija, razveli. Ali, oni su se toliko mnogo voleli da su na kraju izgoreli - ispričala je ranije Tijana.

Komentari (0)

Loading