Celebrity News

USKORO ĆE STATI NA LUDI KAMEN: Dečko Dragane Kosjerine je zgodan DASA, a evo i čime se bavi (FOTO)

Dečko Dragane Kosjerine velika je voditeljkina ljubav, a o njemu se malo toga zna.

USKORO ĆE STATI NA LUDI KAMEN: Dečko Dragane Kosjerine je zgodan DASA, a evo i čime se bavi (FOTO)

Jedna od najlepših TV lica, voditeljka Dragana Kosjerina, srećno je zaljubljena u svog izabranika Bojana Perduva, o čemu je neretko i govorila javno. Par uživa u ljubavi svakoga dana, o čemu svedoče i zajdničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Dečko Dragane Kosjerine, Bojan, nije ljubitelj medijske pažnje, a na voditeljkinu ruku  stavio je prsten bre gotovo dve godine. O njemu je poznato da je uspešan stomatolog, te da je svojoj profesiji jako posvećen.

Pročitajte: LEPOTICA SE NE POSTAJE, VEĆ RAĐA - Dragana Kosjerina objavila fotografiju iz detinjstva i ostavila sve bez reči! (FOTO)

Usled pandemije korona virusa, svadba Dragane i Bojana prvobitno zakazana za leto 2020. godine, odložena je dok se situacija ne stabilizuje dovoljno kako bi se moglo održati slavlje kakvo dolikuje.

Nedavno, voditeljka je za medije prokomentarisala kako se razvijala njena veza sa stomatologom.

Pročitajte: Otkrivena tajna besprekornog izgleda Dragane Kosjerine - Ono što ona može da izvede, mnogi se ne bi usudili

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - opisala je Dragana medijima svoju romantičnu vezu.

Komentari (0)

Loading