Celebrity News

Tajno venčanje Uroša Jovčića i Dženi Martin: Zavirite na svadbu o kojoj svi pričaju (FOTO)

Oženio se Uroš Jovčić, glumca koji se proslavio ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video", a zahvaljujući kojoj je i upoznao ženu svog života, lepu Španjolku, Dženifer Dženi Martin.

Tajno venčanje Uroša Jovčića i Dženi Martin: Zavirite na svadbu o kojoj svi pričaju (FOTO)

Kada su se prošle godine verili, Uroš Jovčić i Dženi Martin, za naš magazin govorili su o planovima za svadbu, ipak, o detaljima, kao i datumu za koji su se odlučili, tada nije bilo reči.

- Kada je o crkvi reč, dogovorili smo se da me otac dovede do oltara. To je nešto što bi me učinilo vrlo srećnom. Takođe bih volela da toga dana ponesem princes-haljinu. Iako mi mnogi govore da neću moći da igram, smatram da je to jedini dan kada mogu da budem princeza i neću to da propustim - rekla nam je tada Dženi.

Sada se Uroš Jovčić oženio, ali onako kako je on želeo, bez prisustva javnosti, a njegova supruga, ispunila je svoj san i na venčanju se pojavila u prelepoj princes haljini, o kojoj je još kao devojčica sanjala.

Pročitajte: Uroš Jovčić i Dženifer Martin - Čuju se svadbena zvona

Crkveno, kao i građansko venčanje održano je daleko od očiju javnosti, u prisustvu bliskih prijatelja i porodice.

U luksuznom beogradskom hotelu organizovano je bajkovito slvalje, na kome je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti, glumaca, pevača, ali i zvučnih imena iz "Youtube" sveta, koji je do nedavno bio primarni posao lepe Dženi.

Instagram screenshot / Dženi Martin

 

Uroš i Dženi savršeno stilizovani prvi ples su započeli bajkovitom baladom, da bi zatim prisutne pozvali na podijum i zabavili se uz najveće hitove.

Dženi je imala čak dve toalete, od kojih je jedna bila raskošna bajkovita haljina, dok je druga bila svedena sirena haljina u kojoj je vesela mlada igrala do ranih jutarnjih sati.

Instagram screenshot / Dženi Martin

 

Sudbinski susret zaljubljenog para dogodio se na Tenerifima, prilikom snimanja filma "Montevideo, vidimo se!" u kome su oboje glumili. Dženi je tada imala 15 a Uroš 21 godinu

Komentari (0)

Loading