Celebrity News

DALI SU IM SRPSKA IMENA: Upoznajte sinove pevačice Šakire i fudbalera Pikea (FOTO)

Sinovi Šakire i njenog izabranika Žerara Pikea dosta su porasli, a pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju, što gotovo nikada ne radi.

DALI SU IM SRPSKA IMENA: Upoznajte sinove pevačice Šakire i fudbalera Pikea (FOTO)

Planetarno popularna pevačica Šakira i njen izabranik fudbaler Žerar Pike u skladnoj su vezi preko deset godina. Iako nisu stali na ludi kamen, pevačica i fudbaler svoju vezu krunisali su sinovima, koji nose srpska imena.

Sinovi Šakire i Pikea, Milan i Saša,  imaju osam i šest godina, a slavnom paru najveća su životna radost i u njihovo vaspitanje ulažu sve napore kako bi ih izveli na pravi put.

Pročitajte: USKORO BI MOGLA DA SE NAĐE IZA REŠETAKA - Pevačica Šakira optužena za utaju poreza od skoro 15 miliona evra

Takođe, sudeći po tome da su im sinovi maloletni, Šakira i Pike ih retko pokazuju u javnosti, jer čuvaju svoju intimu. Međutim, kolumbijska zvezda je obajvila fotografiju sa sinovima u prirodi, koja je za vrlo kratko vreme dobila milionske lajkove i brojne pozitivne reakcije.

Pročitajte: Nakon što je bila na ivici ludila, poznata pevačica ponovo u ljubavnom zanosu 

Inače, u javnosti vlada teorija, koju pevačica nije ni demantovala ni potvrdila, a to je da je otac kolumbijske zvezde Vilijam Mebarak Čadid rođen je u Libanu, i po veroispovesti je katolik, a brojni sajtovi navode da je jedan od njegovih predaka bio Makedonac, te da su zbog toga Šakirini sinovi nazvani pravoslavnim imenima.

Komentari (0)

Loading