Celebrity News

Iznenadićete se: Evo kako danas izgleda život Ilde Šaulić daleko od Srbije

Novo zanimanje Ilde Šaulić je pevačicina stara strast, od koje je odlučila da zaradi tokom pandemije korona virusa

Iznenadićete se: Evo kako danas izgleda život Ilde Šaulić daleko od Srbije

Pevačica Ilda Šaulić tokom pandemije korona virusa nije nastupala, kao ni ostale njene kolege, ali je uprkos tome što poseduje nekretnine i ušteđevinu odlučila da započne novi posao, kako bi obezbedila sebe i porodicu.

Naime, novo zanimanje Ilde Šaulić njena je velika ljubav, a reč je o tenisu, koji je trenirala u detinjstvu i bila jako uspešna. Ona je bila čak na WTA listi, među najboljih 500, a uzor joj je bila Monika Seleš. 

Sada je ćerka Šabana Šaulića odlučila da spoji ljubav prema belom sportu i želju za zaradom, te je u Americi počela da drži časove tenisa mladim polaznicima.

Pročitajte: Ilda Šaulić povukla potez koji je šokirao njenu porodicu i sve njene prijatelje

Privatna Arhiva

 

– Ilda je prelomila i preselila se sa ćerkom u Ameriku. To mnogo znači njenom mužu jer on tamo radi, a sad je i Ilda pokrenula svoj biznis - rekao je neimenovani izvor za "Scandal".

Takođe, otkriveno je da je ova vrsta zanimanja veoma unosna u Sjedninjenim Američkim Državama, te da Ilda i te kako dobro zarađuje od svog hobija.

Pročitajte: Šaban i Goca nikada nisu mogli da se pomire sa tom vezom - Evo ko je bio prva velika ljubav Ilde Šaulić

Foto:Miloš Nadaždin

 

- Malo je poznato da je Ilda kao dete trenirala tenis i da je bila baš talentovana. Šaban tada nije štedeo, pa je plaćao najbolje teniske trenere po Srbiji i Evropi nadajući se da će Ilda biti uspešna teniserka, ali kao što svi znamo okrenula se pevanju. Naravno ne može ona da naplati kao profi teniseri koji drže treninge klincima, ali kako je u Americi sigurno da može da uzme fine sume, možda čak i do 100 dolara po satu. A ako uzmemo u obzir da na svakom času ima po dvadesetoro dece, onda je izvesno da odlično zarađuje - piše pomenuti list.

Komentari (0)

Loading