Celebrity News

PRAVA OAZA MIRA SA POSEBNIM DETALJIMA: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića (FOTO)

Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića obiluje detaljima koji oslikavaju njihov životni stil, a jedan kutak u saloncu nadomak Botaničke bašte posebno se ističe.

PRAVA OAZA MIRA SA POSEBNIM DETALJIMA: Zavirite u dom Vesne Radusinović i Milomira Marića (FOTO)

Luka Šarac

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su preko dvadeset pet godina, koje provode u ljubavi u svojoj oazi nadomak Botaničke bašte u Beogradu, gde se nalazi njihov dom. Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića uređen je baš po njihovom ukusu i pun je topline, koja se ogleda u raznim detaljima koji krase njihov salonac.

Pročitajte: Vesna Radusinović i Milomir Marić - Kasno je sada za odustajanje!

Posmatrajući fotografije koje je spisateljica objavila na društvenim mrežama, stiče se utisak da je puno truda uložila kako bi joj dom bio u potpunosti po volji, te je svaki kutak uredila prema svojim željama i ukusu. U prostranom stanu u atraktivnom delu grada Vesna i Milomir provode većinu vremena i bilo im je važno da prostor oko njih odgovara njihovom stilu, te je vrlo prepoznatljivo da njih dvoje baš tu žive.

Pročitajte: Da li će ova priča nadmašiti romansu Vesne i Milomira Marića? Sin Vesne Radusinović ljubi nju (foto)

Takođe, oni su zajedničkim snagama uredili enterijer, ali se ipak donekle čini da je Vesna vodila glavnu reč, sudeći po veličanstvenim buketima cveća koji se nalaze na stolovima i oplemenjuju atmosferu. Prilikom nekih važnijih praznika spisateljica se trudi da dodatno dekoriše svoj već uređen dom i to zabeleži fotografijom koju podeli na društvenim mrežama.

Osim nameštaja od punog drveta, brojih antikviteta i figura, jedan detalj je izuzetno specijalan u domu Vesne i Milomira.

U pitanju je slika Koste Bunševca, na kojoj su naslikani Vesna i njen sin Vedran u detinjstvu.

Pročitajte: NJU JE LJUBIO PRE VESNE - Evo koja atraktivna voditeljka je prva osvojila srce Milomira Marića (FOTO)

Takođe, sudeći po tome da su se oboje ostvarili u karijerama koje podrazumevaju pisanje, dom Vesne Radusinović i Milomira Marića obiluje mnoštvom knjiga, koje nisu tako pažljivo poređane, već su uvek u njihovim rukama.

Pročitajte: Sahranjen Lazanski - Došli su svi - od predsednika države do Ruške Jakić samo od vanbračne ćerke ni traga ni glasa (FOTO)

Komentari (0)

Loading