Celebrity News

Marija Karan donela važnu odluku za sina: Da li su se to mogle videti i suze? (FOTO)

Sin Marije Karan, Marko Leo po prvi put danas seo je u đačku klupu a škola koju će pohađati je jedna od najboljih u srpskoj prestonici.

Marija Karan donela važnu odluku za sina: Da li su se to mogle videti i suze? (FOTO)

Glumica je, naime, odlučila da sina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom Džoelom Lubinom upiše u privatnu školu, gde se časovi pohađaju na engleskom jeziku.

Pročitajte: Novi dom nakon razvoda: Marija Karan otkrila detalje povratka u Srbiju!

Instagram

 

Mama i sin prethodnog dana posetili su obrazovanu ustanovu za koju su se opredelili, kako bi se on privikao na okruženje, a već danas sa novim drugarima mališan je seo u đačku klupu i pratio je nastavu. Mariji će tokom čitave školske godine na raspolaganju biti platforma preko koje će moći da prati aktivnosti naslednika, njegove ocene, kao i smernice i savete učiteljice, te ne krije da je vrlo uzbudena zbog svega što sledi. Ponosna je na to što je na vreme umela da prepozna kakav način odgoja će biti najbolji za Marka i što samim tim već kao prvak on ima osećaj za ispunjavanje obaveza.

- Kada je Marko imao svega par meseci počela sam da primenjujem RIE, koji je osmislila Magda Gerber. Naime, mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala taj metod vaspitanja. Njen dečak je s nepune dve godine sve dobro razumevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o tome i sve što je pisalo za mene je imalo smisla. Bez obzira gde smo Marko Leo, stoga, tačno zna koje su mu obaveze i  ritam mu se ne menja. Odlično govori tri jezika, srpski, engleski i španski - objasnila  je ranije glumica.

Sin Marije Karan otpočeo je najlepše životno razdoblje, a po slikama koje je objavila na “instagramu” čini se da su zbog toga ponosnoj mami potekle suze radosnice.

Komentari (0)

Loading