Celebrity News

Tajna ljubav Nede Ukraden: Bila je sa OVIM moćnim muškarcem koji je sad oženjen poznatom pevačicom (FOTO)

Bivši dečko Nede Ukraden svojevremeno je bio njena velika ljubav, ipak, o njihoboj romansi danas malo ko zna. Reč je o moćniku iz muzičke industrije sa kojim pevačica danas ima divan prijateljski odnos.

Tajna ljubav Nede Ukraden: Bila je sa OVIM moćnim muškarcem koji je sad oženjen poznatom pevačicom (FOTO)

Lepota Nede Ukraden decenijama je na dobrom glasu, a kao jedna od najlepših pevačica na prostorima bivše Jugoslavije, Neda je često bila predmet pisanja medija, koji su se posebno interesovali za njen emotivni život.

Iako se o njenom ljubavnom životu ne zna mnogo, izuzev da je bila u braku sa Milanom Bilbijom, sa kojim je dobila ćerku Jelenu, ime još jednog muškarca koga je ljubila Neda Ukraden javnosti je poznato.

Pročitajte: Neda Ukraden - Moj prosac čeka da se umorim i kažem "da"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Naime, kako piše "Glossy" početkom osamdesetih Neda je bila u vezi sa moćnim muškarcem iz muzičke industrije.

Bivši dečko Nede Ukraden tada do duše nije bio moćnik, već član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu na svakom nastupu. Devojke su osamdesetih ludele za njim, a on je danas u srećnom braku sa pevačicom. Reč je o Saši Popoviću, koji je sa pevačicom bio u vezi nakon njenog razvoda. Ipak, ljubav nije potrajala, a Saša je danas u srećnom braku sa Suzanom Jovanović, dok je sa Nedom Ukraden ostao veoma blizak porodični prijatelj.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading