Celebrity News

Posle suza i razvoda Marija Veljković konačno ima povod za sreću (FOTO)

Ćerka Marije Veljković, najstarija Rosa, uspela je posle izuzetno teškog životnog poglavlja da majci vrati široki osmeh na lice.

Posle suza i razvoda Marija Veljković konačno ima povod za sreću (FOTO)

Nedavno je naš magazin saznao da u braku Marije Veljković i arhitekte Milana Milovanovića nije baš sve u najboljem redu. Prvo su na društvenim mrežama izostale zajedničke fotografije, zatim je voditeljka prestala da govori o svome suprugu, a težak period porodica je podnela u svoja četiri zida, dok je najveća misija Marije i Milana bila da njihova deca Đurđe, Rosa i Neva prođu kroz čitavo razdoblje što manje povređeni i sa svešću da ih mama i tata podjendako vole. Marija i Milan odlučili su da uprkos razvodu, koji čeka da se sporazumno reši, zbog brige i ljubavi prema deci, bar još neko vreme nastave život pos istim krovom.

Pročitajte:Otkrivamo sve detalje - Razvod i život pod istim krovom! Voditeljka Marija Veljković prolazi kroz najteži životni period

Jelena Bekvalac

 

Iza voditeljke Marije Veljković nalazi se izuzetno težak period, pa ipak, sada je ponovo nasmejana, a povod za to je njena najstarija ćerka Rosa.

Naime, ćerka Marije Veljković danas je postala đak prvak, a mama je taj, obema tako važan trenutak podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz emotivnu fotografiju.

- Kao da još uvek čujem... "Devojčica, 4150gr". Bila je velika, roze i imala oči kao dugmiće. Najlepša roze beba na svetu....Zašto ovo pišem...Zato što je 1. septembar, i moja roze beba kreće u školu... Moj zevzek i moja ljubav postaje đak. Srećno sutra svim mamama koje su u "istom sosu" (emotivnom) - napisala je emotivna i beskrajno ponosna mama.

Komentari (1)

Loading
LOLA CG

08:15 02.09.2021

Čestitke za jedan od najljepših dana u odrastanju djeteta. Bravo Marija, bravo Milane: djeci ste roditelji i oni imaju samo jednu mamu i jednog tatu. Svaka cast. Djevojčici radnosni odlasci u školu i puno uspjeha. Srecno!