Celebrity News

Američka bajka srpske manekenke - Dragana Dujović živi san

O srpsko-američkoj manekenki Dragani Dujović koja je bila Miss Universe Serbia 2004. godinama nismo ništa čuli. Možete li uopšte da zamislite gde je danas ova atraktivna plavuša?

Američka bajka srpske manekenke - Dragana Dujović živi san

Promo

Od 2014. kada je potpisala ugovor sa prestižnom Wilhelmina Agency, njen dom je Florida. U raskošnoj vili u Majamiju, na obalama zaliva Biskejn, ona uživa u neizmernoj sreći sa suprugom Bretom Boltonom, jednim od najboljih hirurga za transplantaciju kose na svetu, i njihovo troje dece, dvojicom sinova i ćerkom.

Bavi se kreiranjem aksesoara i tašni, a napisala je i autobiografsku knjigu „Dragana: Moje putovanje od Srbije do Amerike“. Njen život zaista je nalik intrigantnom romanu, a na putu uspeha, osim lepote i šarma pomogli su joj talenat, upornost, ali i smeli potezi koje je povlačila u presudnim trenucima. 

-U Americi sam prvi put bila kada sam predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Miss Universe u Ekvadoru. Već tada sam poželela da se vratim. To se ostvarilo 2012. kada mi je bilo 23 godine. Radnu vizu dobila sam na osnovu karijere modela i odličnog portfolija. Početak je bio veoma težak, ali sam verovala da je sreća na mojoj strani i postepeno su stigli sjajni angažmani. Potom sam upisala Miami International University of Art&Design. Na fakultetu sam zatražila i dobila pozajmicu za studiranje i završila smer Accsesory Designer. Kreirala sam brend pod svojim imenom i upustila se u dizajniranje tašni i aksesoara. Ipak, moja porodica je moj najveći uspeh. Svog muža Breta Boltona, celebrity hirurga, upoznala sam 2016. sasvim slučajno, preko zajedničkog prijatelja. Nakon godinu dana velike ljubavi dobili smo sina Nika, dve godine kasnije devojčicu Niki, a potom i sada jednoipogodišnjeg Luku. 

Promo

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading