Celebrity News

UPOZNALI SU SE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Evo kojim gestom je osvojio Ivanu Selakov njen suprug

Muž Ivane Selakov osvojio je pevačicu jednim gestom na koji ona nije ostala imuna.

UPOZNALI SU SE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Evo kojim gestom je osvojio Ivanu Selakov njen suprug

Pevačica Ivana Selakov u skladnom je braku preko 12 godina sa suprugom Predragom Mirkovićem, sa kojim je posle višegodišnjih pokušaja da se ostvari kao roditelj uspela 2017. godine, kada su dobili ćerkicu Krunu.

Osim što je posvećen otac, muž Ivane Selakov je i brižan suprug koji se dugo trudio da osvoji njeno srce, a jedan gest mu pevačica nikada neće zaboraviti.

Pročitajte: Ivana Selakov otvorila dušu - Loša godina je iza mene!

Luka Šarac

 

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane… (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš - ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji "Premijera".

Takođe, Ivana je otkrila da u njihovom odnosu nije sve bilo baš idilično, te da su imali razmirice koje su umalo dovele do toga da se raziđu.

- Koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da smo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet - govorila je Ivana za "Blic" .

Pročitajte: Neverovatna priča - Ivani Selakov pri upoznavanju supruga pomogla velika muzička zvezda

Inače, par se upoznao na krajnje nesvadašnji način 2008. godine. Predrag i Ivana tada su bili prijatelji na Fejsbuku, a nakon višemesečnog dopisivanja stupili su u vezu, koja je kasnije rezultirala skladnim brakom, u kojem su i dan danas.

Komentari (0)

Loading