Celebrity News

Nikad viđene fotografije sa venčanja Peđe Stojakovića: Slavlje koštalo 100.000 evra, a venčanica Aleke Kamile ne prestaje da se komentariše

Supruga Peđe Stojakovića već petnaest godina uživa u skladnom braku sa legendom srpske košarke, a njihova sreća podjednako je velika kao prvoga dana. Lepa Grkinja Aleka Kamila i Predrag Stojaković imaju troje dece, a skladna porodica ne krije da su jedni drugima najveća podrška.

Nikad viđene fotografije sa venčanja Peđe Stojakovića: Slavlje koštalo 100.000 evra, a venčanica Aleke Kamile ne prestaje da se komentariše

Instagram

Petnaest godina prošlo je od kada je Grkinja Aleka Kamila postala srpska snaja, a tim povodom ona je i objavila neke do sada neviđene trenutke sa venčanja, o kome se svojevremeno mnogo govorilo.

Kada je Aleka Kamila postala supruga Peđe Stojakovića, njih dvoje su već bili ponosni roditelji sina Andreja i ćerke Mile. Venčanje je održano u Solunu, a proslava, o kojoj su grčki mediji pisali kao o svadbi decenije koštala je čak 100.000 evra.

Pročitajte:Supruga Peđe Stojakovića u ovoj haljini očarala Instagram a na nogama BASNOSLOVNO SKUPE PAPUČE! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

Kumovi na venčanju bili su tadašnji Stojakovićevi saradnici, bračni par Vilotis, a istoga dana, par je krstio i šestomesečnu ćerkicu Milu.

Sala u kojoj je proslava organizovana bila je ukrašena belom svilom, cvećem i svećama, a venčanica koja je isticala Alekin seksepil, i danas je često predmet razgovora. 

Negde posle ponoći atmosferu je na proslavi do usijanja dovela "kraljica splavova" Daniejla Vranić.

Skupocenom slavlju tada su prisustvovale NBA zvezde Vlade Divac, Vlada Radmanović, Raša Nesterović, Dragan Tarlać sa suprugom Marijom i mnoge druge, domaćoj javnosti poznate ličnosti.

Komentari (0)

Loading