Celebrity News

VRTOGLAVI USPEH MAGAZINA IN! Sanja Marinković slavi JUBILARNIH 20 GODINA EMITOVANJA VAŠE OMILJENE EMISIJE!

Autorka i voditeljka u ekskluzivnom intervjuu otkrila tajnu uspeha i detalje koji nas očekuju u novoj sezoni!

VRTOGLAVI USPEH MAGAZINA IN! Sanja Marinković slavi JUBILARNIH 20 GODINA EMITOVANJA VAŠE OMILJENE EMISIJE!

Čuvena voditeljka TV Pink i autorka kultne emisije „Magazin In“, Sanja Marinković, proslavlja 20 godina emitovanja svoje autorske emisije, za koju je rezervisano gotovo svako subotnje poslepodne u domovima širom regiona. Ovakvim vrtoglavim uspehom ne može da se pohvali svaki novinar, a Sanja Marinković otkrila je šta gledaoce očekuje u novoj sezoni koja počinje sa emitovanjem u subotu 11. septembra u 17 časova. 

- Volim svoj posao i verujem da ljubav ne bledi kada se godine zabroje, kao i u mom slučaju, kada je reč o poslu koji radim i publici kojoj sam zahvalna, što svojom pažnjom vrednuje moju trud više od dve decenije. „Magazin In“ će i dalje biti pričaonica u kojoj ću sa svojim gostima razgovarati o temama koje čine život, ali  “bez filtera” , iskreno, poučno, inspirativno, duhovito. Osvežićemo scenografiju novim vedrim bojama, a sadržaj ćemo obogatiti novim konceptom, kada je reč o razgovoru u studiju – rekla je Sanja.

Promo

 

Kako bi svake sezone bila inovativna i opravdala poverenje milionskog auditorijuma, Sanja pomno prati svetske trendove i implementira ih u svoju autorsku emisiju. 

- Trudim se da svake sezone istražim sve trendove koje uvode svetski TV kanali kada je reč o formi emisije koju ja radim. Sa svojim autorskim timom proveravam koliko je publika strpljiva, kakav sadržaj joj drži pažnju, šta ih veseli ili intrigira – kaže Sanja i dodaje da će i u ovoj sezoni biti aktuelna tema muško-ženskih odnosa:

- Svake sezone volim da naglasim da smo mi srećni ili ne u zavisnosti koliko ljubavi imamo u životu, a moja emisija govori o tome.

Tokom 25 godina duge karijere, Sanja se susretala i sa kritikama, ali kaže da je ipak najveći kritičar sama sebi.

Promo

 

- Kada nisu imali šta da mi zamere, mnogi su kritikovali moj stil, frizuru, boju glasa, osmeh, pogrešno tumačili moje stavove, objave na društvenim mrežama tumačili kao moj loš stav, ne razmišljajući da sve što postavim je za neko ili nečije dobro, kao motivacija, inspiracija ili lekcija koja nas uči ili opominje. Verujte mi da nema tog kritičara kao što sam ja bila sama sebi, ali sam zato svesna svojih ograničenja, grešaka i slabosti. To je i apel za snagu koja je potrebna da biste se bavili ovim poslom, za negovanje osetljivosti, ali i za održavanje smisla kada je veliki deo vašeg života pod lupom javnosti.

I u jubilarnoj 20. godini emitovanja, očekuju vas smeh, suze, emotivne ispovesti i priznanja poznatih ličnosti, zato ostanite uz „Magazin In“ od 11. septembra, svake subote u 17 časova na TV Pink.

 

Komentari (0)

Loading